Over Abconverse

Allard Bax, eigenaar

Abconverse is een jonge en flexibele organisatie. Door nauwe samenwerking met onafhankelijke specialisten en daardoor weinig overhead kunnen wij een goed en compleet product leveren voor een aantrekkelijke prijs. Eigenaar Allard Bax heeft 15 jaar ervaring in het runnen van webshops en het begeleiden van ondernemers bij het verbeteren van hun online conversie en resultaten.

Filosofie

Wij zijn ervan overtuigd geraakt dat een effectieve website drijft op de kracht, waarmee de website geïntegreerd is met de strategie van de ondernemer. Abconverse richt zich dan ook in de eerste plaats op het verhogen van de effectiviteit van de online activiteiten van ondernemers.

Het gaat er in onze ogen om dat jouw klanten tevreden zijn, dat zij je kunnen vinden en dat ze je producten en diensten afnemen. Wij hechten dan ook veel waarde aan het meten van de resultaten van de website en aan de hand daarvan gaan wij samen met onze klanten de website structureel verbeteren.

Ook bij het ontwikkelen van nieuwe websites en webshops gaan wij uit van deze principes. Wij hechten dan ook veel belang aan een goede samenwerking met onze klanten omdat wij uit ervaring weten dat met deze manier van werken de beste internetstrategie geformuleerd kan worden.

Zo begin je met een optimale uitgangspositie voor je online onderneming en heb je alle middelen om de effectiviteit en het rendement van je website te blijven verbeteren. Abconverse begeleidt je hier graag in.