Referenties

"Ik krijg regelmatig te horen dat mensen het leuk vinden om te zien of er weer nieuw werk te vinden is op mijn website. Onderhoud en vernieuwing van de website is voor mij een belangrijk aspect waar ik geld en aandacht aan wil besteden."

Yvonne Dollee - artdollee.nl

 


"Heb veel positieve reacties op de website en afgelopen vrijdag klus gekregen doordat onze verzorgde en informerende website doorslaggevend was!"

Rene Bouwknegt - renebouwknegt.nl

 


"Abconverse heeft de vindbaarheid van onze website en de bezoeken aan onze site aanzienlijk verbeterd en beduidend bijgedragen aan een betere naamsbekendheid van Performability!"

Ben Kuipers - performability.nl

 


"Mede door de nieuwe website die Abconverse voor me gebouwd heeft, gaat het langzaam aan steeds beter met mijn bedrijf. In één jaar tijd is het bezoekersaantal opgelopen van ongeveer 300 naar ongeveer 900 per week. De trend is nog steeds stijgend, dus volgend jaar zijn dat er ..... Het mooie is dat ik de site aan kan aanpassen aan mijn nieuwe inzichten. En mocht ik er even niet uitkomen dan staat Allard altijd voor me klaar om me een helpend handje te bieden. Geweldig."

Foeke van der Zee - bmooo.nl