Webdevelopment

webdevelopment website

Met webdevelopment wordt alles bedoelt wat te maken heeft met het realiseren van een website. Denk aan het webdesign, het programmeren van de site en het beheren van de webservers. Webdevelopment bestaat uit de volgende punten: 

Ontwerp en strategie

Wat denkt, doet en zijn de persoonlijke wensen van de klant? Het ontwerp van de website is gebaseerd op de wensen van de klant, maar er wordt verder gekeken dan alleen dat. Er wordt een vooronderzoek gedaan naar alle factoren die belangrijk zijn bij het ontwerpen van de website. Daarnaast wordt de concurrentie in kaart gebracht en wordt het zoekgedrag van potentiële klanten onderzocht. Wij zorgen ervoor dat vraag en aanbod zo efficiënt mogelijk op elkaar worden aangesloten. 

Vormgeving op basis van doelgroep

Er wordt een website gecreëerd waarbij de klant als de doelgroep zich prettig voelt. Het design moet volledig aangesloten worden op het doel van de website. Dit wordt gedaan door de wensen zo goed mogelijk te combineren met onze expertise. De laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van internet en design worden nauw in de gaten gehouden en geïmplementeerd in de site, na overleg met de klant. 

Bouw van de website

Wij gaan samen met de klant aan de slag om alle wensen en ideeën om te zetten in de uiteindelijke website die helemaal aansluit aan de doelgroep en het doel van de site zelf. Er wordt rekening gehouden met usability waarbij gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid een van de belangrijkste factoren zijn. 
 

Terug naar overzicht